Crestit

Vi är Team Crest

Vill du vara med på resan att utveckla CrestIT och vårt erbjudande tillsammans med oss?

Företagets värde utgörs av våra anställda. Vår framgångsfaktor är att skapa de bästa förutsättningarna för våra anställda att trivas och vara delaktiga i såväl företagets som sin egen personliga och professionella utveckling.

Ingen utveckling sker utan misslyckanden. Vi ser därför misslyckanden som en del av utvecklingen och något vi som individer och grupp lär oss och blir starkare utav. Vi ger våra anställda förutsättningarna att utvecklas men ställer även krav och utmanar längs vägen.

Personlig utveckling får oss att växa som individer och bli bättre och skickligare på våra färdigheter. Att utvecklas personligen skapar en inre trygghet och är något alla mår bra av. Det är vår strävan.

Ola Holmgren - VD & Konsult

20 års erfarenhet från ledande befattningar inom IT från ett flertal olika brancher. Drivs av att stödja och utveckla verksamheter med stöd inom IT-strategi och digitalisering som utgår från verksamhets behov istället för en IT-lösning. Nyfiken och engagerad med ett pragmatiskt sinnelag.

Christer Abrahamsson – Konsultchef & Affärsutvecklare

Över 20 års branscherfarenhet och ca 15 av dem inom ledning styrning. Gillar att arbeta med verksamhetsutveckling men gläds mest av att utvecklas tillsammans med kollegor. Är som person glad, positiv och målmedveten. 

Christian Dahlberg – Seniorkonsult

Över 25 års erfarenhet inom IT-branschen främst områden såsom serverdrift, applikationsdrift och Microsofts molntjänster.
En teknisk virtuos som drivs av att ständigt utveckla sin kunskap och därmed dra nytta av nya tekniska möjligheter med fokus på användarvänlighet, säkerhet och kostnadseffektivitet.

Andreas Öhman – Seniorkonsult

Över 15 års erfarenhet inom IT-branschen primärt med uppdrag mot offentlig förvaltning inom klienthantering, applikationsdrift och PKI. Nyfiken, noggrann och målinriktad som drivs av att samarbeta och vidareutveckla förvaltning och drift av IT-tjänster i stora komplexa miljöer med krav på hög tillgänglighet.

Philip Boström – Seniorkonsult

Över 15 år i IT-branschen. Besitter en imponerande bred kompetens och erfarenhetsmässigt omfång. De senaste 8 åren djupt specialiserad inom drift och utveckling av arbetsplatstjänster i stora komplexa miljöer med högt ställda krav på automation, standardisering, säkerhet & tillgänglighet i kombination med användarvänlighet.
Vi vågar påstå att Philip idag tillhör en av de mest tekniskt begåvade konsulterna inom sitt fokusområde. Besitter en utpräglad förmåga att identifiera områden att utveckla och effektivisera genom smarta och säkra tekniska lösningar.

Erik Lidin – Systemkonsult

Över 7 års erfarenhet som konsult inom olika IT arbetsplatsnära områden i storskaliga miljöer. Erik har även arbetat 3 år med systemutveckling. Erik är en glad konsult som drivs av entreprenörsanda och att hitta helhetslösningar för slutkund. 

Sebastian Nyberg – Systemkonsult

Över 9 års erfarenhet med fokusområde inom klienthantering, automatisering. 
Flera års erfarenhet av förvaltningsuppdrag av IT arbetsplats och arbetsplatsnära utrustning i storskalig miljö. Gillar felsökning samt de utmaningar ny teknik kan medföra. 

Matilda Gahlin – Systemkonsult

Över 8 års erfarenhet som konsult inom olika IT arbetsplatsnära områden så som applikationspaketering och certifiering. Matilda har även arbetat med koordinering och informationsinsamling i IT projekt.
Matilda är en väldigt ambitiös konsult som sprider bra stämning med sin närvaro och trivs i roller där hennes lösningsorientering kommer till nytta.

Ralf Öhman – Seniorkonsult

Över 15 års erfarenhet inom IT-branschen primärt med uppdrag mot offentlig förvaltning inom PKI, teknisk projektledning, och klientförvaltning.

Djupt tekniskt kunnande med en utpräglad analytisk förmåga att kunna se helheten utan att för den sakens skull missa detaljer. Noggrann, strukturerad och tar gärna ledningen för att få saker gjorda.

Pelle Nilsson – Seniorkonsult

19 års erfarenhet från IT-branschen primärt med uppdrag inom drift av Microsoft-infrastruktur, teknisk projektledning, applikationsförvaltning och datakommunikation.

Bred teknisk kompetens med ett genuint intresse för sina kunders verksamheter. Pelle besitter en utpräglad förmåga att snabbt förstå verksamheters behov som i kombination med sitt tekniska kunnande och personlighet vinner sin omgivnings förtroende.

Sanna Jonasson – Systemkonsult

6 års erfarenhet från IT-branschen primärt med uppdrag inom support och förvaltning av IT-arbetsplatstjänster. Sanna är strukturerad, noggrann och besitter en utpräglad förmåga att identifiera områden till utveckling inom de tjänsteleveranser hon är verksam inom.  

Mattias Hedlund – Systemkonsult

5 års branscherfarenhet med inriktning mot drift och support av Microsoftbaserad infrastruktur. Mattias är som person noggrann och strukturerad, och gillar att fördjupa sig i ny teknik i syfte att dra nytta av de möjligheter som den kan ge.

Albin Moden – Systemkonsult

6 års erfarenhet från IT-branschen med inriktning mot drift och support av Microsoftbaserad infrastruktur inom IT-arbetsplatstjänster.

Albin har ett stort teknikintresse som i kombination med en exceptionell förmåga att ta till sig ny kunskap är en stor tillgång för våra kunder.  

Vill du bli en av oss?

Vi letar ständigt efter blivande kollegor att utveckla företaget tillsammans med.
Vill du veta mer om CrestIT som arbetsgivare? Vi vill gärna träffa dig!