Crestit

Är du nyexaminerad eller har liten erfarenhet inom IT och vill ta nästa steg mot specialist inom något IT-infrastrukturområde? Då kan vi erbjuda dig ditt livs chans.

I rollen som applikationspaketerare arbetar du som konsult mot våra kunder. Uppdragen sker på plats hos kunden eller på distans från vårt kontor i Sundsvall.

CrestIT erbjuder rätt kandidat en gedigen internutbildning genom våra erfarna applikationspaketerare för att du ska ges de bästa förutsättningarna att lyckas i din blivande roll. Som applikationspaketerare kommer du att få en bred kunskap inom olika IT-infrastrukturområden.

Arbetsuppgifterna som applikationspaketerare består utav att underhålla kundens applikationsportfölj. Du utgör en stödjande funktion till kundens systemförvaltningar, projekt och interna processer. Som applikationspaketerare har du en tät kommunikation med beställare, testare och externa leverantörer.

Du kommer främst att jobba med MSI-paketering samt Powershell-skript och/eller annan scriptning, samtidigt som du kommer att bredda dina kunskaper inom Server, Klient, databas, AD och SCCM samt bygga kunskap om hur dessa hänger samman

Hos oss på CrestIT vet vi att värdet i företaget är de anställda. Vi kommer att göra allt vi kan för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker dig som:

  • Har gymnasieexamen med IT-inriktning och/eller 1–2 års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen.
  • Är lyhörd och vet att samarbete är vägen till framgång
  • Är noggrann och strukturerad
  • Har ett stort tekniskt intresse och är lättlärd
  • Gillar problemlösning

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss