Crestit

Hos CrestIT får du som anställd

· En arbetsgivare och ett gäng kollegor som vill ge dig förutsättningar att utvecklas som individ både på och utanför jobbet

· Konkurrenskraftiga och trygga anställningsvillkor

· Möjligheter att ta del i och påverka av företagets utveckling

· Ett stort urval av personalaktiviteter att ta del utav när det passar

Rollen

I konsultrollen med inriktning mot applikationsdrift arbetar du med applikationsdriften av våra kunders applikationer som huvudsakligen omfattar standardsystem men även egenutvecklade applikationer i en Microsoftmiljö.

Inom rollen ingår att säkerställa tillgängligheten för applikationerna och hantera den dagliga driften av dem, men även att ingå i större förvaltnings och utvecklingsaktiviteter tillsammans med kundens förvaltningsorganisation samt externa leverantörer.

Felsökning och felavhjälpning, konfiguration och underhåll av driftsmiljöer samt driftsättning av nya releaser av applikationerna är exempel på arbetsuppgifter inom denna roll.

Vi söker dig som

· Har minst 1 års erfarenhet från applikationsdrift i Windows-serverbaserade miljöer

· Har kunskap och erfarenhet utav något eller några av följande produkter/verktyg/områden

  • Powershell
  • IIS
  • SQL
  • Biztalk
  • Sharepoint

· Har stort kundfokus med intresse utav att ständigt utveckla kundens verksamhet och processer inom applikationsdriftsområdet

· Har god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift

· Har goda kunskaper i engelska

Hos oss på CrestIT vet vi att värdet i företaget är de anställda. Vi kommer att göra allt vi kan för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas tillsammans med oss.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss